Narednog vikenda likovna kolonija „Lovćenački koloriti”

Organizator likovne kolonije je Crnogorsko kulturno prosvjetno društvo  „Princeza Ksenija“ iz Lovćenca, uz podršku Uprave za saradnju sa dijasporom – iseljenicima Crne Gore i Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i saradnju sa vjerskim zajednicama

Treća likovna kolonija „Lovćenački koloriti” biće održana narednog vikenda, uz učešće više akademskih slikara iz crnogorske zajednice iz Srbije, kao i gostiju iz Crne Gore i Śeverne Makedonije.

Završnog dana, u neđelju, 12. februara, u galeriji Crnogorskog kulturnog centra u Lovćencu biće otvorena izložba umjetničkih radova nastalih na koloniji.

Organizator likovne kolonije je Crnogorsko kulturno prosvjetno društvo  „Princeza Ksenija“ iz Lovćenca, uz podršku Uprave za saradnju sa dijasporom – iseljenicima Crne Gore i Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i saradnju sa vjerskim zajednicama.

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!