Prijatelji Ane Volš u šoku: Nešto se desilo prije šest mjeseci, žurila je da proda automobil i stan (VIDEO)

Mandi je rekla da se ono što se javno zna o slučaju ne poklapa, i zamolila je svog prijatelja da kaže istinu: “Gdje je Ana? Brajane, ako nešto znaš, zašto ne pričaš?”

Prijatelji Ane i Brajana Volša koji su četiri godine od njih iznajmljivali stan u Masačusetsu, izjavili su da se nešto čudno dogodilo prije šest mjeseci.

Brajan, Majk i Mandi Silva kažu da je Ana u tom periodu žurila da se riješi imovine, uključujući automobil i stan u kome žive. Stan je prodat za gotovinu 28. ili 29. decembra.

Majk Silva je poslednju poruku od Brajana, kao odgovor na tekst “Srećna Nova godina”, dobio 2. januara. Brajan u njoj nije pominjao svoju ženu.

“Srećna Nova godina. Izvinite zbog kašnjenja. Izgubio sam telefon i moj sin ga je upravo pronašao”, odgovorio je Volš u poruci koju je Silva podijelio sa NBC10 Boston.

Volš je optužen da je doveo policiju u zabludu tokom istrage. Na saslušanju se izjasnio da nije kriv.

“To skoro da mi tjera suze na oči jer to jednostavno nije normalno”, rekla je Mandi.

Ona je rekla da se ono što se javno zna o slučaju ne poklapa, i zamolila je svog prijatelja da kaže istinu: “Gdje je Ana? Brajane, ako nešto znaš, zašto ne pričaš?”

Prema njenim riječima, Ana je bila njena prijateljica.

“Donijela bi alkohol, flaše vina za praznike, ili čokolade, i mi bismo uradili isto. Ja bih ostavila kolačiće za nju i djecu”, rekla je Mandi.

Foto: Facebook

Idi na VRH
error: Content is protected !!