Oglasila se najbolja prijateljica Ane Volš: “Svađali su se oko Božića…” (VIDEO)

Anina najbolja prijateljica usred intervjua nije uspjela da zadrži suze. “Znajući to, sve je bolno. Nije fer što se ovo dogodilo”, rekla je Alisa jecajući

Najbolja prijateljica Ane Volš, Srpkinje koja je nestala u Americi i za kojom se traga danima, Alisa Kirbi, rekla je za američke medije da su Ana i njen muž Brajan imali razmirice oko djece, a da je oko Božića bilo poprilično napeto.

“Ja sam poslednji put bila sa njom u četvrtak uveče. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale do kasno. Sjutradan ujutru, tog petka ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada će ponovo da bude sa svojom djecom, to joj je bio prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se Ana plašila za svoj život ili da se osjećala nebezbjedno”, kaže ona.

Alisa kaže da je Ana bila samo frustrirana jer nije mogla zbog posla da provodi više vremena sa djecom.

“Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju. Oboje su bili vrlo bliski. Uvijek je govorila da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da mu je vjerovala, da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posledica samo loših i nesmotrenih odluka”, rekla je Alisa, prenosi “Kurir”.

Anina najbolja prijateljica usred intervjua nije uspjela da zadrži suze.

“Znajući to, sve je bolno. Nije fer što se ovo dogodilo”, rekla je Alisa jecajući.

Foto: Instagram

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!