DNK planinara iz Gusinja pronađen na tijelu ubijene Ivane Krivokapić, ovo će otkriti da li joj je on presudio

“On je ubrzo napustio Srbiju i vjeruje se da se krije u Crnoj Gori. Policiji je zapao za oko kada se obratio pokojnoj Ivani na društvenim mrežama, a kada su istražitelji hteli da obave razgovor sa njim nije više bio dostupan. Od samog početka smo znali da je zločin počinio neko ko je poznavao Ivanu”, kaže sagovornik iz policije za Telegraf

Gusinjanin, prijatelj Ivane Krivokapić koja je nađena mrtva u zaključanom stanu na Zvezdari, prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnjiči se za njeno ubistvo.

Njegov DNK nađen je na njenom tijelu, ali pravu istinu bi trebalo da pokaže DNK koji je nađen ispod njenih noktiju, piše Telegraf.

“Zaista je još rano bacati sumnju na bilo koga kao potencijalnog ubicu, jer se čeka rezultat DNK koji je nađen ispod njenih noktiju. S obzirom na to da je imala modrice i podlive na rukama, ona se branila od svog dželata, te se pretpostavlja da bi taj uzorak mogao da otkrije ko joj je presudio. Na njenom tijelu jeste nađen DNK koji pripada prijatelju, ali to za sada ne znači ništa”, kaže sagovornik Telegrafa iz istrage ovog slučaja.

Prvi detalji iz istrage pokazali su da je ubijena tako što ju je jednom rukom davio, a drugom začepio nos.

Takođe, iz obližnjeg objekta kamere su kobnog dana snimile Ivanu i mladića kako idu ka zgradi u kojoj ona živi. I vještačenje baznih stanica potvrdilo je da je on bio pored dejvojke u trenutku smrti, piše Telegraf.

“On je ubrzo napustio Srbiju i vjeruje se da se krije u Crnoj Gori. Policiji je zapao za oko kada se obratio pokojnoj Ivani na društvenim mrežama, a kada su istražitelji hteli da obave razgovor sa njim nije više bio dostupan. Od samog početka smo znali da je zločin počinio neko ko je poznavao Ivanu”, kaže sagovornik iz policije za Telegraf, prenosi sd.rs.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Foto: Društvene mreže

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!