Monstrum u Egiptu ubio devojčicu (5) zbog duga od 50 funti i sahranio u kupatilu: Dobio je smrtnu kaznu – vješanjem

Manar je vjerovao da je Mona narušila njegovu reputaciju kod mještana. Tako je namamio Duhu u svoj dom, obećavši joj čokoladu. Kada mu je povjerovao i otišla kod njega u kuću, ubio ju je i zakopao njeno tijelo u kupatilu u prizemlju svog doma. Sud je saopštio da ju je ubica nasmrt pretukao

Mladi trgovac koji je ubio djevojčicu (5) i sahranio je u svom kupatilu jer mu je njena majka, Mona, dugovala samo 50 funti, osuđen je na smrt vješanjem.

Užasno ubistvo dogodilo se u gradu Minja, u Egiptu, 16. jula prošle godine.

Sud je juče odlučio da osuđeni ubica, Manar (20), sada treba da bude pogubljen zbog ubistva male Duhe Ašrafe.

Manar je vjerovao da je Mona narušila njegovu reputaciju kod mještana.

Tako je namamio Duhu u svoj dom, obećavši joj čokoladu, piše “Blic”. Kada mu je povjerovao i otišla kod njega u kuću, ubio ju je i zakopao njeno tijelo u kupatilu u prizemlju svog doma.

Sud je saopštio da ju je ubica nasmrt pretukao.

Mona, takođe trgovac voćem i povrćem, i njen sin Abdel Rahman, star 19 godina, obavijestili su brigadnog generala Hatema Rabija, šefa Odjeljenja za krivične istrage u sjevernoj Miniji, da je njena mlada ćerka nestala.

Pokrenut je uviđaj i provjerene su nadzorne kamere, ali ništa nisu otkrile.

Nekoliko dana kasnije, međutim, drugari djevojčice su se igrali u blizini kuće optuženog kada su pronašli tijelo, a osumnjičeni je potom priveden.

Izvršen je pretres kuće i pronađeno je tijelo djevojčice, prekriveno modricama i povredama zadobijenim tokom fatalnog napada, uključujući prelome i krvarenje na mozgu.

Lamija Ašraf Ali Kalaf, 25-godišnja studentkinja i sestra krvnički ubijene djevojčice, kasnije je rekla sudu da je optuženi pokušao ranije da izvuče 10.000 funti od porodice, prijeteći da će ubiti djevojčicu ako se ne povinuju. Ti navodi su potvrđeni prilikom provjere telefona ubice.

Krivični sud u Miniji, na čijem je čelu bio savjetnik Sulejman Ata Al-Šahed, osudio je optuženog na smrt vješanjem zbog jezivog ubistva nakon što je utvrdio da je bilo s predumišljajem.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!