Mačka prekinula konferenciju Brazila, portparol je bacio sa stola i šokirao javnost (VIDEO)

Dok je sjajni napadač reprezentacije Brazila i madridskog Reala pričao u mikrofon, na stolu za kojim je jedio pojavila se mačka

Neobična situacija se desila dok je Vinisijus Žunior odgovarao na novinarska pitanja.

Dok je sjajni napadač reprezentacije Brazila i madridskog Reala pričao u mikrofon, na stolu za kojim je jedio pojavila se mačka.

Samo se nasmijao i nastavio, ali mu je „šou“ na ružan način ukrao portparol tima koji slovi za glavnog pretendenta na titulu svjetskog prvaka.

Najprije je nježno pomazio četvoronožnog nezvanog gosta, da bi odjednom ustao, zgrabio nedužnu životinju i bespotrebno grubo je bacio na pod.

Svi su bili zatečeni, pa i Vinisijus koji će sa saigračima 9. decembra gledati kako da savlada Hrvatsku i prođe u polufinale Mundijala u Kataru. I uzgred otpleše posle svakog pogotka, kao protiv Južne Koreje.

„Kada damo gol na Svetskom prvenstvu, nismo srećni samo mi već i cijela naša domovina. Imamo još puno slavlja za odraditi. Nadam se da ćemo nastaviti da plešemo i igramo dobro kako bismo otišli do kraja“, rekao je Brazilac na prozivke sa strane da su Karioke na taj način ponižavale ionako „razorenog“ rivala iz osmine finala (4:1).

Idi na VRH
error: Content is protected !!