Tamara Rađenović snimila novi spot: Pogledajte kako u izvjedbi crnogorske operske dive zvuči Parla più piano

Spot je sniman u vinogradima Plantaža i na imanju Ilije Morica na Luštici. Režirali su ga Dejan Senić i Branko Maljević, dok je za produkciju zaslužan Momčilo Zeković. U spotu glume Slobodan Marunović, Anđela Marunović i Marko Gardašević

Crnogorska sopranistkinja Tamara Rađenović objavila je novi spot za pjesmu Parla più piano, slavnu kompoziciju iz filma “Kum”.

Mlada umjetnica već devet godina živi u Velikoj Britaniji, gdje i diplomirala na prestižnom Kraljevskom muzičkom koledžu u Londonu.

Nastupala je u njujorškom Karnegi holu, Briten Teatru i Amarilys Fleming holu, teatru “De Sarria” u Barseloni, Auditoria Saragozi… Učenica je čuvene Monserat Kabalje.

Rađenović je bila jedna od osam studenata koji su odabrani među 1.000 kandidata i prva sa prostora bivše Jugoslavije koja je primljena na odsjek solo pjevanja na prestižnom svjetskom muzičkom konzervatorijumu – Kraljevski Muzički Koledž u Londonu.

Spot je sniman u vinogradima Plantaža i na imanju Ilije Morica na Luštici. Režirali su ga Dejan Senić i Branko Maljević, dok je za produkciju zaslužan Momčilo Zeković. U spotu glume Slobodan Marunović, Anđela Marunović i Marko Gardašević.

Foto: Facebook

Idi na VRH
error: Content is protected !!