UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Vozilo Hitne pomoći udarilo ženu, nisu vidjeli da je zaglavljena ispod njega

Kako se vidi na snimku objavljenom na Twitteru, kola Hitne pomoći imaju beogradske registarske oznake, a prema snimku nadzorne kamere, incident se desio 3. decembra prije podne

Na Twitteru je osvanuo snimak nesvakidašnje nesreće, kada su kola Hitne pomoći pregazila jednu stariju ženu dok su išla u rikverc. Ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu primijetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena žena, već su je uočili tek nakon izlaska iz vozila.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Twitteru, kola Hitne pomoći imaju beogradske registarske oznake, a prema snimku nadzorne kamere, incident se desio 3. decembra prije podne, piše portal Nova.rs.

Kako se vidi na video-zapisu, vozilo se kretalo u rikverc i parkirali su se ispred ulaza u zgradu. Pretpostavlja se da je ekipa išla na teren.

Vozač u retrovizoru nije vidio da se stazom kreće starija žena.

Iznenađujuće je da niko nije ni primijetio da su udarili ženu i potom je branikom pogurali pod vozilo.

Žena, čudom, nije završila ispod točka vozila. Medicinsko osoblje je izašlo iz kola Hitne pomoći i krenuli su da ulaze u zgradu. Pretpostavlja se da je žena počela da viče, kada su se okrenuli i primijetili je.

Ubrzo su izvukli ženu i pružili joj pomoć. Vozač se pomjerio unaprijed, kako bi žena mogla da se izvuče.

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!