“Matea nema, više ništa nije važno”: Djed koji je autom udario unuka prije sedmicu izgubio i suprugu

“Samo bih vas zamolio da preko Radio Mrežnice uputite molbu svim ljudima koji žele da dođu na sahranu našeg Matea u četvrtak, da ne budu obučeni u crninu”, zamolio je otac djeteta

Neopisiva tragedija zadesila je mladu porodicu iz Duge Rese. Djed je slučajno, dok se u rikverc parkirao u dvorište, udario svog unuka. Dječačić star tek 17 mjeseci preminuo je  dobijenih povreda u tamošnjoj zdravstvenoj ustanovi.

Iz karlovačke Policijske uprave u ponedjeljak su saopštili da se nesrećni slučaj dogodio na području Donjeg Zvečaja, kada je 63-godišnjak automobilom s makadama počeo da se kreće nazad u namjeri da uđe u dvorište i tom prilikom udario u dijete.

Radio Mrežnica piše da je stradao maleni Mateo. Njegov skrhani otac Igor obratio se danas Radio Mrežnici, donijevši u prostorije radija i posmrticu svog sina.

“Sada više ništa nije važno, Matea više nema. Samo bih vas zamolio da preko Radio Mrežnice uputite molbu svim ljudima koji žele da dođu na sahranu našeg Matea u četvrtak, da ne budu obučeni u crninu”, zamolio je.

Tragedija ove porodici još je veća jer je djed prije sedmicu tragično izgubio i svoju suprugu, piše “Jutarnji list”.

Sahrana malenog Matea biće u četvrtak, na groblju Sveti Ivan u Zvečaju u 13 sati.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

Idi na VRH
error: Content is protected !!