Dobro se dobrim vraća: Crnogorska porodica iz Berlina pozvala Meškoviće u Crnu Goru

Porodica iz Berlina je pozvala Meškovića da sa porodicom posjeti Crnu Goru i bude njihov gost sedam dana u nekom od hotela sa pet zvjezdica na Crnogorskom primorju

Bosansko-hercegovački ugostitelj Fahrudin Mešković održao je obećanje i u svom restoranu “Kod Fehre” ugostio crnogorske fudbalske navijače.

Njegov postupak je ganuo crnogorsku porodicu iz Berlina koja poziva Meškovića da sa porodicom posjeti Crnu Goru i bude njihov gost sedam dana u nekom od hotela sa pet zvjezdica na crnogorskom primorju.

“Neko od prijatelja porodice biće na usluzi Meškovićima da ih ugosti i pokaže im Crnu Goru”, navode iz crnogorske porodice iz Berlina.

“Zaista želim da se družimo da ova priča traje. Lijep je to bio gest Crnogoraca i zaslužili su moje poštovanje. Želim se svakom Crnogorcu odužiti na način da bude moj gost,” rekao je Mešković nakon utakmice u Podgorici, pišu “Vijesti”.

Mešković je to uradio reagujući na gostoprimstvo Crnogoraca koje su pokazali prema bosanskim navijačima, kao i gest crnogorske porodice iz Berlina koja je obezbjedila sredstva za kupovinu novog kombija bosanskih navijača, koji je bio zapaljen u Podgorici.

“Dragi naši prijatelji Crnogorci! Velika nam je čast bila što smo vas ugostili. U ime gospodina Fehre i kolektiva Restorana ‘Kod Fehre’ želimo vam puno sreće, zdravlja i uspjeha u daljem životu. Hvala vam još jednom iz srca. Bosna i Hercegovina je prijateljska država, uvijek bila i tako će i ostat’”, piše na Facebook stranici “Restoran kod Fehre”.

Foto: Fahrudin Mešković (Facebook)

Posted by Restoran Kod Fehre on Friday, September 23, 2022

Posted by Restoran Kod Fehre on Friday, September 23, 2022

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!