Abazović: Kad god se desi velika zapljena nelegalnih cigareta nastane panika na dvoru

“Zato razumijem rezigniranost Konjevića kojem jedino preostaje da pokuša od mene napraviti njega samog. Izvini Raško što je juče palo tri miliona švercovanih cigara”, navodi se u Telegram objavi na zvaničnom kanalu Abazovića

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da, kad god se desi velika zapljena nelegalnih cigareta, nastane još veća panika na dvoru.

“Zato razumijem rezigniranost Konjevića kojem jedino preostaje da pokuša od mene napraviti njega samog. Izvini Raško što je juče palo tri miliona švercovanih cigara”, navodi se u Telegram objavi na zvaničnom kanalu Abazovića, prenose “Vijesti”.

Ministar odbrane u Vladi u tehničkom mandatu, Raško Konjević, objavio je fotografiju na kojoj su premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović i Zdravko Kosanović, kako tvrdi Konjević, vlasnik cigareta zaplijenjenih u Slobodnoj zoni Luke Bar.

Ruka pravde, istakao je Abazović, nikog ne štedi i jednaka je za sve.

“P. S. Raško, objavi fotografije sa svojim kolegama koje politički štitiš. Biće zanimljivo vidjeti koga si sve politički štitio, od Brajovića, do Veljovića i Maraš. Tek je počelo”, kazao je premijer.

Foto: GOV.ME

Idi na VRH
error: Content is protected !!