Udovica Kobija Brajanta pobijedila na sudu: Dobiće 16 miliona zbog objavljenih fotografija sa mjesta nesreće

Na tim slikama su bili nesrećno nastradali Kobi, kao i njihova 13-godišnja ćerka Điđi, a Vanesa nije mogla da vjeruje da je to neko uopšte i objavio, pa je morala da reaguje tužbom

Vanesa Brajant, supruga tragično nastradale legende svjetske košarke Kobija Brajanta, uspjela je da naplati odštetu zbog narušavanje privatnosti, kao i prouzrokovanog emocionalnog stresa. Ona je tužila vatrogasce koji su podijelili fotografije sa lica nesreće.

Na tim slikama su bili nesrećno nastradali Kobi, kao i njihova 13-godišnja ćerka Điđi, a Vanesa nije mogla da vjeruje da je to neko uopšte i objavio, pa je morala da reaguje tužbom.

Sud Okrug Los Anđelesa je donio presudu da će na osnovu tužbe Vanesa dobiti čak 16.000.000 dolara kao odštetu za narušavanje privatnosti, kao i emocionalnog tresa. Kako su prenijeli američki mediji, Vanesa je zaplakala tokom iznošenja presude, da bi potom na društvenim mrežama osvanula fotografija sa natpisom “Sve za vas”.

Ona je to napisala na Instagramu, uz sliku na kojoj se nalaze ona, Điđi i Kobi Brajant.

Suđenje je održano baš 24. avgusta, na takozvani “Kobijev dan”, kao simbol brojeva koje je fantastični košarkaš nosio na leđima dresa Los Anđeles Lejkersa.

Foto: Instagram

Idi na VRH
error: Content is protected !!