Okončano takmičenje u ležanju, titula pripala Zabjelčaninu: “Knele” ležao 60 sati

Kako je ranije nezvanično objavljeno, bilo je pregovora o podjeli titule, ali je Pejanović bio odlučan u tome da prvo mjesto donese na Zabjelo

Okončano je 12. takmičenje u ležanju koje tradicionalno organizuje Etno selo Montenegro u Breznima, a titulu najodmornijeg je osvojio Žarko Pejanović, zvani “Knele” iz Podgorice.

Nakon otprilike 60 sati ležanja, titula najvećeg prvaka u izležavanju odlazi na Zabjelo! Od devet takmičara, koliko ih je uzelo učešće u ovogodišnjem takmičenju, za titulu su se borili finalisti Žarko Pejanović sa Zabjela i Vuk Koljenšić iz Danilovgrada.

Kako je ranije nezvanično objavljeno, bilo je pregovora o podjeli titule, ali je Pejanović bio odlučan u tome da prvo mjesto donese na Zabjelo.

“Nije bilo teško. Vjeruj mi, nisam se ni zagrijao”, kaže on za portal Glas Zabjela.

Međutim, najveći je problem kada takmičarima dolaze u posjetu da izraze podršku. Najteže je, kako kaže, “kada porodica dođe da te podrži, to je najveća greška”.

“Kada društvo dođe to je zabava, ali najveća greška je kad dođe nečija familija. Kad nekome dođe familija, tome je teško da ne ustane”, kazao je Pejanović, prenosi rtcg.me.

Foto: Žarko Pejanović (Printscreen)

Idi na VRH
error: Content is protected !!