Muškarac vrijeđao i udarao obezbjeđenje, ali nije znao da je među njima nekadašnji bokser… (VIDEO)

Situacija se rasplamsavala iz trenutka u trenutak, a muškarac je postajao sve agresivniji. Na snimku se može vidjeti da je prvo gurnuo jednu osobu, a kasnije se zaletio na drugog muškarca koji mu je uzvratio udarcem šakom

Zanimljiv snimak stiže iz Velike Britanije. Naime, slučaj koji se dogodio ispred Wembley’s Boxparka polako, ali sigurno obilazi svijet.

Neimenovani i nepoznati agresivni muškarac iz nekog razloga počeo je da stvara probleme na toj lokaciji i pokušavao da inicira sukob s osobljem i zaštitarima Boxparka.

Situacija se rasplamsavala iz trenutka u trenutak, a muškarac je postajao sve agresivniji. Na snimku se može vidjeti da je prvo gurnuo jednu osobu, a kasnije se zaletio na drugog muškarca koji mu je uzvratio udarcem šakom.

Poprilično mirno situaciju je promatrao zaštitar Džulijus Frensis. Ispratio je agresivca ispred Boxparka, a zatim je čovjek počinio veliku grešku, piše “Avaz”. Odlučio je da nasrne na Frensisa koji ga je jednim udarcem brutalno nokautirao.

Ukoliko znate ko je Džulijus Frensis, ovakav rasplet situacije sigurno vas ne iznenađuje.

Radi se o 57-godišnjaku s bogatim borilačkim iskustvom. Frensis iza sebe ima 48 profesionalnih boksačkih nastupa (23-24-1), a osvajao je raznorazne evropske i britanske titule u boksu. 2000. godine boksovao je protiv Majka Tajsona, ali nokautiran je u drugoj rundi borbe.

Frensis je boksovao i s Vitalijem Kličkom (pobjeda Klička u drugoj rundi) i brojnim drugim renomiranim bokserima.

U 2003. godinu ušao je s omjerom 23-10-1, ali nakon toga uslijedio je niz od 14 uzastopnih poraza i Frensis se nije borio od 2006. godine.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!