Tragedija na rođendanu: Djevojčica (5) se utopila se u bazenu

“U jednom trenutku je nastala galama i čuo sam da nekoga traže. Kada je istekao jedan dio vode iz improvizovanog bazena, na sredini se pojavilo tijelo djevojčice. Jedan mladić je uskočio u vodu i izvukao je na površinu, ali ona nije disala”, rekao je očevidac

Petogodišnja djevojčica utopila se u improvizovanom bazenu na izletištu u Jaružanima kod Laktaša. Djevojčica je, zajedno s roditeljima, bila na proslavi rođendana te se u jednom trenutku udaljila, ušla u bazen i potonula.

Niko prisutnih nije primijetio da je djevojčica odlutala, a po dolasku Hitne pomoći utvrđena je smrt.

Kako piše Srpskainfo, jedan od očevidaca rekao je da je na rođendanu bilo puno ljudi i da su svi bili smješteni u kućici pored rijeke.

“U jednom trenutku je nastala galama i čuo sam da nekoga traže. Kada je istekao jedan dio vode iz improvizovanog bazena, na sredini se pojavilo tijelo djevojčice. Jedan mladić je uskočio u vodu i izvukao je na površinu, ali ona nije disala”, rekao je očevidac, prenosi Dnevnik.hr.

Dodao je kako je u bazenu punom lišća i prljave vode vjerovatno provela oko četiri do pet minuta te da joj zbog toga nije bilo spasa.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!