Canović: Obaveza svih nas je da ne zaboravimo Juliju, Oliveru, Miroslava, Vukića, Milku i Manojla

Ovakvi događaji su dokaz u vremenu da rezultate pogrešnih politika uvijek plaćaju oni koji su najmanje odgovorni, političari i ideologije dolaze i odlaze, njihova djela ostaju

U Murini je danas delegacija Opštine Plav na čelu sa predsjednikom Nihadom Canovićem položila cvijeće na spomenik stradalima u napadu koji se desio 1999. godine, kada su se razorni projektili NATO pakta sručili na limski most prilikom čega je stradalo šest nedužnih mještana.

“Prije 23 godine, šest nevinih ljudi, među kojima i troje maloljetne djece je stradalo na Murini, obaveza svih nas je da ne zaboravimo Juliju, Oliveru, Miroslava, Vukića, Milku i Manojla i bol njihovih porodica.

Danas sam polaganjem vijenca na spomen česmi odao poštu murinskim žrtvama stradalim prilikom NATO intervencije, zajedno sa predsjednicom Skupštine Jasminom Cikotić i direktorom Centra za kulturu Vladom Kneževićem.

Ovakvi događaji su dokaz u vremenu da rezultate pogrešnih politika uvijek plaćaju oni koji su najmanje odgovorni, političari i ideologije dolaze i odlaze, njihova djela ostaju”, napisao je Canović.

Idi na VRH
error: Content is protected !!