Kraj drame u Novom Pazaru: Otac koji je upucao sina i zaključao se u kuću izvršio samoubistvo

Danas oko 17 časova, nakon porodične svađe, E. A. je ispalio na desetine hitaca iz vatrenog oružja u pravcu članova svoje porodice, nakon čega se zabarikadirao u jednoj sobi

Novopazarac E. A.(69) izvršio je samoubistvo, potvrđeno je za indeksonline.rs iz PU Novi Pazar.

E. A. je ispalio rafal hitaca u sebe iz automatskog oružja. Njegovo beživotno tijelo pronašli su pripadnici Žandarmerije, koji su oko 21 čas došli ispred porodične kuće E. A. u Ulici Vuka Karadžića.

Podsećamo, danas oko 17 časova, nakon porodične svađe, E. A. je ispalio na desetine hitaca iz vatrenog oružja u pravcu članova svoje porodice, nakon čega se zabarikadirao u jednoj sobi.

Kako se sumnja otac je ranio sina, što su prenijeli srbijanski mediji, a potom se zabarikadirao.

ŽANDARMERIJA STIGLA OKO 20.20 ČASOVA

Novopazaraka policija pokušala je da uđe u kuću u kojoj se zabarikadirao. Jedan član porodice pokušao je da uđe sa policijom u kuću i pregovara sa muškarcem koji je bio naoružan, ali do dogovora nije došlo.

Ispred ove kuće nalazio se veliki broj policije, ekipe hitne i vatrogasne službe. U jednom trenutku, ispred kuće je došlo do tuče nekoliko muškaraca, pa je policija morala da interveniše i privede aktere tuče.

POLICIJA JE ZATVORILA ULICU

Prema nepovrđenim informacijama, jedna osoba je hospitalizovana zbog posjekotina, nastalih vjerovatno od pada u opštoj panici, kada su se začuli pucnji.

Policija je zatvorila ulicu, a na licu mjesta su bile ekipe Hitne pomoći i vatrogasaca.

Prve informacije govorile su da je E. A. sam u kući, kao i da je policiji prijetio da će se ubiti ukoliko pokušaju da uđu da ga uhapse.

I RANIJE OSUĐIVAN ZBOG NASILJA U PORODICI

Inače, E. A. je već nekoliko godina u lošim odnosima sa članovima porodice, a već je ranije osuđivan zbog nasilja nad njima. Zbog toga mu je sud i određivao zabranu prilaska sinovima.

On se i u aprilu 2018. godine zabarikadirao u porodičnoj kući, nakon što je pokušao da puca u sinove, ali mu se pištolj zaglavio što su oni iskoristili i pobjegli.

Kada je došla policija, zatvorio se u kući 12 sati, prijeteći da će se raznijeti bombom. Ipak, predao se posle višečasovnih pregovora.

Izvor: “Kurir”

Foto: Printscreen/Indeksonline.rs

Idi na VRH

error: Content is protected !!