Nadrealno: Policajci u Tuzli se zaglavili u liftu, pa im pobjegli dileri

Osumnjičeni su se nalazili u jednom stanu na 13. spratu stambene zgrade u Tuzli. Međutum, akcija je, kako se nezvanično saznaje, krenula po zlu, jer su se četvorica policajaca zaglavila u liftu koji je prema svojoj konstrukciji bio namijenjen za dvije osobe

Nesvakidašnja situacija zabilježena je u Tuzli proteklog petka za vrijeme policijske akcije koja je doživjela fijasko, jer se grupa pripadnika specijalne policije, koja je imala zadatak da uhapsi dvojicu dilera, zaglavila u liftu stambene zgrade, saznaje Klix.

Prema informacijama koje su potvrđene iz više izvora, grupa pripadnika Specijalne jedinice Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona proteklog petka krenula je na zadatak u okviru kojeg su trebali da uhapse dvije osobe osumnjičene za stavljanje droge u promet, prenosi voice.ba.

Osumnjičeni su se nalazili u jednom stanu na 13. spratu stambene zgrade u Tuzli. Međutum, akcija je, kako se nezvanično saznaje, krenula po zlu, jer su se četvorica policajaca zaglavila u liftu koji je prema svojoj konstrukciji bio namijenjen za dvije osobe.

Izvori portala Klix.ba navode da su zaglavljeni policajci potom zatražili pomoć, a takvu informaciju osumnjičeni dileri su iskoristili kao priliku za bijeg, uz odbacivanje određene količine droge koju su imali uz sebe.

Nedugo nakon toga zaglavljeni policajci su nepovrijeđeni izvučeni iz lifta, a kao učesnici akcije koja je u potpunosti doživjela fijasko vratili su se u prostorije jedinice, bez dilera koji su i dalje na slobodi.

Da li će i kakvim sankcijama biti podvrgnuti policajci koji su, očito, nepromišljeno ušli u lift, za sada nije poznato, a iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona o ovom slučaju zvanično se nisu oglašavali.

Foto: Tuzla (Printscreen/N1)

Idi na VRH
error: Content is protected !!