Ulicom odjekuju vapaji i plač nakon što je kamion usmrtio djevojčicu: Dajte mi da je vidim, to je možda moja kćerka

Prema do sada poznatim informacijama, ona je istrčala iz autobusa na stanici i tada je kamion naletio na nju. Uprkos pokušajima ljekara da joj pruže pomoć, djevojčica je preminula na licu mjesta

Molim vas, dajte mi da je vidim, to je možda moja kćerka, odjekivao je vapaj nesrećnog čovjeka u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu.

Za sada nepoznati muškarac došao je na mjesto nesreće u kojoj je danas poginula djevojčica (10).

Prema do sada poznatim informacijama, ona je istrčala iz autobusa na stanici i tada je kamion naletio na nju. Uprkos pokušajima ljekara da joj pruže pomoć, djevojčica je preminula na licu mjesta.

Kako javlja Blic, tijelo djevojčice prekriveno čaršavom je i dalje na ulici.

Policajci su tražili podatke muškarca, nakon čega je on otišao po svoju suprugu.

Nesrećna žena je vrištala, klečala, molila i pokušavala da priđe tijelu djeteta u namjeri da otkrije da li je to njena kćerka. Međutim, policajci joj to nisu dozvolili.

Roditelji su vikali da je telefon dostupan i da će je pozvati da bi vidjeli da li je to ona. Zvali su, telefon je vibrirao, ali u tom trenutku taj telefon nije bio kod te djevojčice. Nepoznati muškarac rekao je da pored tijela devojčice fali torbica koju je kćerka nosila sa sobom.

Policajci su nakon toga, prenosi face.ba, pustili roditelje da priđu tijelu devojčice, ali, nažalost, nisu uspjeli da je identifikuju.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/MOJ BEOGRAD

Idi na VRH
error: Content is protected !!