Veliki požar u Bronksu, poginulo 19 ljudi, među njima devetoro djece (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Mnogi od povrijeđenih su se u trenutku požara nalazili na gornjim spratovima, dodali su zvaničnici, rekavši da su žrtve nadisale dima

Devetnaest ljudi, među kojima i devetoro djece, poginulo je u požaru koji je jutros izbio u višestambenoj zgradi na 19 spratova u Bronksu.

Više od 200 vatrogasaca je došlo na mjesto požara koji je izbio u dupleksu na trećem spratu u zgradi koja se nalazi u Bronksu, saopštili su zvaničnici.

Mnogi od povrijeđenih su se u trenutku požara nalazili na gornjim spratovima, dodali su zvaničnici, rekavši da su žrtve nadisale dima, prenosi Antena M.

Na mjestu nesreće 19 osoba je dobilo medicinsku pomoć, dok su ostali povrijeđeni prebačeni u lokalne bolnice, dodaje Vatrogasna služba Njujorka.

Dramatične fotografije koje se mogu vidjeti na društvenim mrežama pokazuju vatru kako izbija iz prozora stanova, a vatrogasci su počeli da dobijaju pozive nešto prije 11.00 po lokalnom vremenu od stanovnika gornjih spratova.

Vatra je u međuvremenu lokalizovana, a gradonačelnik je kratko izjavio da je ovo jedan od najgorih dana u istoriji Njujorka.

Foto: Printscreen/ABC7NY

Idi na VRH
error: Content is protected !!