Uhapšen Plavljanin U. M. (27): Osumnjičen da je silovao i obljubio djevojčicu

“U. M. je, kako se sumnja, 6. aprila 2020. godine izvršio krivično djelo silovanje na štetu ženske osobe koja je u tom trenutku imala 12 godina, na način što je upotrebom psihoaktivne supstance onesposobio djevojčicu i izvršio krivično djelo. Krivično djelo obljuba sa djetetom osumnjičeni je izvršio u julu 2021. godine na štetu iste djevojčice na način što je, kako se sumnja, prilikom susreta sa njom imao seksualne odnose iako je bio svjestan da oštećena djevojčica ima 13 godina i da je psihički i fizički nezrela”,

Po nalogu državnog tužioca u Višem tužilaštvu u Bijelom Polju, službenici Uprave policije su u Plavu uhapsili U. M. (27) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje i krivično djelo obljuba sa djetetom na štetu maloljetne ženske osobe.

“U. M. je, kako se sumnja, 6. aprila 2020. godine izvršio krivično djelo silovanje na štetu ženske osobe koja je u tom trenutku imala 12 godina, na način što je upotrebom psihoaktivne supstance onesposobio djevojčicu i izvršio krivično djelo. Krivično djelo obljuba sa djetetom osumnjičeni je izvršio u julu 2021. godine na štetu iste djevojčice na način što je, kako se sumnja, prilikom susreta sa njom imao seksualne odnose iako je bio svjestan da oštećena djevojčica ima 13 godina i da je psihički i fizički nezrela”, piše u saopštenju Uprave policije.

Iz Uprave policije su kazali da je protiv U. M. prethodno podnijeta krivična prijava državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo vanbračna zajednica sa maloljetnikom.

Foto: Ilustracija (Fokuspress.com)

Idi na VRH
error: Content is protected !!