Žena iz Novog Pazara nastradala u kanjonu Morače, muž se peo uz provaliju da dozove pomoć

U trenutku prevrtanja u “‘opelu’ je bila Novopazarka S. Z. na mjestu suvozača, dok je njen suprug bio vozač, a njihovo dijete (13) sjedelo je na zadnjem sjedištu. Nesrećna žena je stradala, a njen suprug je prošao s lakšim povredama. Dječak je povrijeđen, a “opel” je bio smrskan

Jedna osoba je poginula, a dvije su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u mjestu Subadanj na putu Kolašin – Podgorica kada je automobi novopazarskih tablica sletio sa puta u kanjon Morače.

Iz OKC Uprave policije, saopšteno je da je stradala državljanka Srbije S.Z. (34).

Do nesreće je došlo, kada je iz za sada neutvrđenih razloga vozilo sletjelo u kanjon Morače.
FOTO: ZAŠTITA SREDINE KOLAŠIN

Komandir Službe zaštite i spasavanja Kolašin, Željko Darmanović je kazao da su se u automobilu nalazile tri osobe.

U trenutku prevrtanja u “‘opelu’ je bila Novopazarka S. Z. na mjestu suvozača, dok je njen suprug bio vozač, a njihovo dijete (13) sjedelo je na zadnjem sjedištu. Nesrećna žena je stradala, a njen suprug je prošao s lakšim povredama. Dječak je povrijeđen, a “opel” je bio smrskan.

Kako je objavio Kurir, dječak je zadobio povrede kuka i hitno je transportovan u Urgentni centar u KC Podgorica. Zasad nije poznato tačno vrijeme kada se nesreća dogodila, jer se nakon slijetanja “opela” u rijeku povrijeđeni vozač izvukao iz smrskanog vozila.

“On se peo uz provaliju kako bi dozvao pomoć. Uspio je da izađe na magistralni put i zaustavi prvo vozilo koje je prošlo i tada je pozvana policija, služba spasavanja i Hitna pomoć”, pišu mediji.

Izvlačenje tijela stradale i povrijeđenih bilo je otežano jer je automobil većim dijelom bio u vodi.

Željko Darmanović, komandir Službe zaštite i spasavanja Kolašin, rekao je za Kurir da je izvlačenje tijela stradale i povređenih bilo otežano, kao i da je ovaj dio puta poznat po nesrećama.

“Automobil je većim dijelom bio u vodi, pa je to dosta otežalo izvlačenje putnika. Na istom mjestu 10. oktobra dogodila se nesreća, ali smo tada uspjeli da spasemo putnike. Mjesto na kom se dogodilo slijetanje vozila u korito rijeke je prav put, nema oštru krivinu, ali iz nekog razloga ovde se dješavaju nezgod”, kazao je  Darmanović.

Idi na VRH
error: Content is protected !!