Izdavačka produkcija „Komune“ na Sajmu knjiga

Na zajedničkom štandu sa Udruženjem „Krstaš“ iz Lovćenca, „Komun@“ je čitalačkoj javnosti predstavila osam svojih izdanja iz oblasti kulture, umjetnosti, publicistike i književnosti eminentnih crnogorskih i regionalnih autora

Časopis „Komun@“, koji se bavi zaštitom sveukupne baštine Crne Gore, povodom 10 godina rada i postojanja ove godine prvi put učestvuje na VII Internacionalnom sajmu knjiga koji se održava u Podgorici.

Na zajedničkom štandu sa Udruženjem „Krstaš“ iz Lovćenca, „Komun@“ je čitalačkoj javnosti predstavila osam svojih izdanja iz oblasti kulture, umjetnosti, publicistike i književnosti eminentnih crnogorskih i regionalnih autora.

Povodom jubileja, „Komun@“ u znak pažnje i zahvalnosti na podršci svojim čitaocima poklanja sve brojeve časopisa iz prethodnog desetogodišnjeg perioda sabranih na 1.116 strana.

Izdavačkim programom „Komun@“ će do kraja ove godine javnosti predstaviti tri nova broja posvećena istoriji crnogorskog olimpizma, te brojeve posvećene Baru i Podgorici povodom Dana oslobođenja tih opština.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!