Džordan se bahati u Hrvatskoj zbog Mesija: Leo mu donio milione, Majkl to proslavlja na luksuznoj jahti (VIDEO)

Kao što je poznato, PSŽ je postao prvi fudbalski klub koji je sklopio saradnju sa brendom “Er Džordan”, što znači da im opremu proizvodi “Najki”, ali pod Džordanovim logom. To znači da je i sam Majkl Džordan dobio jedan dio od ogromnih 120.000.000 eura koliko je u prvih nekoliko nedjelja zarađeno na prodaji Mesijevih dresova

Majkl Džordan se baškari na Jadranu, stigao je na hrvatsko primorje i tu odsijeda u luksuznoj jahti, a sada je otkriven i razlog njegovog dolaska.

Iako se spekulisalo da će se tu vidjeti sa Tonijem Kukočem koga će uvesti u “Kuću slavnih”, španski “As” navodi da je razlog njegovog dolaska na Jadran zapravo Lionel Mesi!

Kao što je poznato, PSŽ je postao prvi fudbalski klub koji je sklopio saradnju sa brendom “Er Džordan”, što znači da im opremu proizvodi “Najki”, ali pod Džordanovim logom. To znači da je i sam Majkl Džordan dobio jedan dio od ogromnih 120.000.000 eura koliko je u prvih nekoliko nedjelja zarađeno na prodaji Mesijevih dresova.

Kako piše “As”, Džordan je od prodaje Mesijevih dresova inkasirao oko 6.000.000 eura, a prema pisanju španskih novinara u Hrvatsku je došao sa namjerom da luksuznim ljetovanjem proslavi veliki profit.

Ovo nije prvi put da je Džordan u Splitu, a nije poznato koliko planira da slavi Mesijev transfer, prenosi mondo.rs. Svakako je tek krenuo da zarađuje na Mesiju…

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!