Haos u New Yorku: Oluja izazvala kolaps u metropoli, ljudi do pojasa u vodi u podzemnoj željeznici, stiže oluja Elsa (VIDEO)

U nizu grmljavinskih oluja nad gradom i okolnim područjima u četvrtak popodne pala je velika količina kiše koju odvodni sistem nije mogao progutati, saopštila je Nacionalna meteorološka služba (NWS). Neke glavne ceste, uključujući Bronx, privremeno su zatvorene, što je izazvalo haos u saobraćaju. Njujorška policija objavila je na Twitteru snimke vozača koji su zaglavili u vodi

Nekoliko stanica podzemne željeznice u New Yorku poplavljeno je, a mnoge su ceste neprohodne zbog obilnih kiša koje najavljuju dolazak oluje Else koja napreduje uz istočnu obalu SAD-a nakon što je Floridi donijela obilne kiše i jak vjetar.

U nizu grmljavinskih oluja nad gradom i okolnim područjima u četvrtak popodne pala je velika količina kiše koju odvodni sistem nije mogao progutati, saopštila je Nacionalna meteorološka služba (NWS).

Putnici podzemne željeznice objavili su na Twitteru video snimke poplavljenih platformi na stanici u 157. ulici sjeverno od Manhattana.

Putnici, do pojasa u vodi, prelaze pravi bazen kako bi stigli do perona stanice.

Neke glavne ceste, uključujući Bronx, privremeno su zatvorene, što je izazvalo haos u saobraćaju. Njujorška policija objavila je na Twitteru snimke vozača koji su zaglavili u vodi.

Kako prenosi “Jutarnji list”, NWS je upozorio na moguće poplave do petka ujutro, s očekivanim dolaskom jakih kiša koje donosi oluja Elsa.

Foto: NYPD Special Ops Retweeted

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!