Bosanski “inovator”: Od golfa kojeg je dobio na lutriji prije 30 godina napravio mašinu za cijepanje drva (VIDEO)

Kako je portalu Radiosarajevo.ba rekao vlasnik koji je golfa dobio prije 32 godine u nagradnoj igri Lutrije BiH, vozilu mu više nije u pogonu, ali ga i te kako služi dobro. “Golfa sam dobio u nagradnoj igri. Lijepo me služio 30 godina i onda sam ga, umjesto na groblje automobila, iskoristio da mi pomogne u cijepanju drva”, napisao je Bosanac koji je želio da ostane anoniman, dodavši da je iz Žepča

Navikli smo da gledamo snimke u kojima maštoviti vozači traktora u Bosni i Hercegovini u prikolicu natovare drvenu građu, a na nju i golfa 2.

Takvi nesvakidašnji snimci izazvali su brojne komentare, ali posljednji snimak koji je stigao u Facebook inbox redakcije portala Radiosarajevo.ba zaista zaslužuje posebnu pažnju.

Kako je tom portalu rekao vlasnik koji je golfa dobio prije 32 godine u nagradnoj igri Lutrije BiH, vozilu mu više nije u pogonu, ali ga i te kako služi dobro.

“Golfa sam dobio u nagradnoj igri. Lijepo me služio 30 godina i onda sam ga, umjesto na groblje automobila, iskoristio da mi pomogne u cijepanju drva”, napisao je Bosanac koji je želio da ostane anoniman, dodavši da je iz Žepča.

Pogledajte:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!