Najljepša bajramska čestitka: Islamskoj zajednici vraćena džamija u Pljevljima

Dokument su Fejziću uručili direktori Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) i Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Vladimir Čađenović i Nikola Rovčanin. Reis se zahvalio gostima na, kako je kazao, najljepšoj bajramskoj čestitki, saopšteno je iz Islamske zajednice Crne Gore. Reis se zahvalio i Odboru direktora CEDIS-a na čelu sa predsjednikom Rajkom Radoševićem, koji je jednoglasno podržao ovaj čin

Reis Islamske zajednice Rifat ef. Fejzić primio je danas akt o povraćaju objekta Hadži Hasanove džamije u Pljevljima.

Dokument su mu uručili direktori Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) i Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Vladimir Čađenović i Nikola Rovčanin.

Reis se zahvalio gostima na, kako je kazao, najljepšoj bajramskoj čestitki, saopšteno je iz Islamske zajednice Crne Gore.

Reis se zahvalio i Odboru direktora CEDIS-a na čelu sa predsjednikom Rajkom Radoševićem, koji je jednoglasno podržao ovaj čin.

Čađenović je rekao da je zadovoljan ukazanom prilikom za ispravljanje istorijske nepravde i konačno vraćanje objekta vjernicima kojima je pripadao.

Rovčanin je istakao zadovoljstvo brzom i saglasnom realizacijom navedenog, te poručio da će objekat u najkraćem roku biti oslobođen od lica i stvari i tako priveden izvornoj namjeni.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!