Šok detalji drame na Novom Beogradu: Policajac pucao u gumu pomahnitalom vozaču i tako sebi spasao glavu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

“Policajac (24) i njegova koleginica zaustavili su automobil na kružnom toku, na početku Ulice Ivana Ribara u novobeogradskom Bloku 61. Vozač je prvo poslušao naređenje i stao, policajcu su njegov izgled i ponašanje bili sumnjivi pa je prišao automobilu sa strane vozača čija su vrata bila otvorena. Tada, naglo, vozač dodaje gas, policajac ostaje zakačen za automobili nastaje prava drama”, kaže izvor Kurira. Na izlasku iz kružnog toka vozač nalijeće na drugi automobil, udara ga, penje se na njega i skoro prevrće. Ali nastavlja mahnito bjekstvo

Sve je počelo kao rutinska policijska kontrola 1. maja ujutru u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu, ali uslijedili su jurnjava, sudar, pucnjava, a pravim čudom i prisebnošću policajca sve se završilo bez mrtvih!

“Policajac (24) i njegova koleginica zaustavili su automobil na kružnom toku, na početku Ulice Ivana Ribara u novobeogradskom Bloku 61. Vozač je prvo poslušao naređenje i stao, policajcu su njegov izgled i ponašanje bili sumnjivi pa je prišao automobilu sa strane vozača čija su vrata bila otvorena. Tada, naglo, vozač dodaje gas, policajac ostaje zakačen za automobili nastaje prava drama”, kaže izvor Kurira.

Na izlasku iz kružnog toka vozač nalijeće na drugi automobil, udara ga, penje se na njega i skoro prevrće. Ali nastavlja mahnito bjekstvo.

Policajac, kome je život visio u koncu, ipak je ostao hladne glave i pucao je u gumu da bi zaustavio mahnitu jurnjavu.

Vozač sa probušenom gumom nije mogao da nastavi dalje bjekstvo i zaustavio se na travnjaku Ivana Ribara, u smjeru ka Savi. On i suvozač su pobjegli.

Na lice mjesta su brzo došle druge patrole policije koje su krenule u potjeru za vozačem. Policajac koji je visio na automobilu prebačen je vozilom Hitne pomoći u bolnicu. Poslije ljekarskog pregleda ustanovljeno je da jem nekim čudom, prošao samo sa lakšim tjelesnim povredama.

“Policija je brzo identifikovala i uhapsila vozača, a onda je uslijedio novi šok. Za volanom je bio J. L. (17), maloljetnik koji je pritom bio i pripit. On je uhapšen i danas je priveden u Više tužilaštvo u Beograde za maloljetnike. Na teret mu se stavlja krivično djelo napad na ovlašćeno službeno lice”, navodi izvor Kurira.

Maloletnik će biti gonjen i za saobraćajne prekršaje, ali, u svakom slučaju, sve je moglo da se mnogo gore završi i po njega i po policajce i po putnike u durgom automobilu na koji je naletio. Povrijeđeni policajac je postupio po pravilu i protiv njega neće biti pokrenut nikakav postupak zbog upotrebe oružja.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!