Izabrano novo rukovodstvo Zajednice „eMDe Alijansa“ iz Njemačke: Emira Ličina predsjednica

Zajednica „eMDe Alijansa“ broji devet članica i to: Udruženje „Montenegro-Hessen“ iz Frankfurta, Udruženje „Monte Keln“ iz Kelna, Udruženje „Monte Duren“ iz Direna, Evropska dijaspora Bosnjaka iz Dortmunda, Udruženje „Monte Eschweiler“ iz Eschweilera, Udruženje „De Monte“ iz Minhena, Sandzak Montenegro, Fondacija Gusinje za zapadnu Evropu iz Erkelenza, kao i Udruženje „Balkan 93“ iz Sundena

Na posljednjoj sjednici Zajednice „eMDe Alijansa“ održanoj elektronskim putem, u nedjelju 14. februara 2021. godine, izabrano je novo rukovodstvo ove organizacije koja okuplja više udruženja naše  dijaspore koja djeluju u SR Njemačkoj. Za predsjednicu Zajednice jednoglasno je izabrana Emira M. Ličina (Monte Keln), dok je za potpredsjednicu izabrana Nena Kesselman-Evans(Montenegro-Hessen).

Na sjednici su razmatrana i druga administrativna pitanja u cilju koordinacije djelovanja svih članica zajednice, aktuelna situacija u Crnoj Gori, te naročito planovi Zajednice u narednom periodu.
Zajednica „eMDe Alijansa“ broji devet članica i to: Udruženje „Montenegro-Hessen“ iz Frankfurta, Udruženje „Monte Keln“ iz Kelna, Udruženje „Monte Duren“ iz Direna, Evropska dijaspora Bosnjaka iz Dortmunda, Udruženje „Monte Eschweiler“ iz Eschweilera, Udruženje „De Monte“ iz Minhena, Sandzak Montenegro, Fondacija Gusinje za zapadnu Evropu iz Erkelenza, kao i Udruženje „Balkan 93“ iz Sundena.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!