Bjelopoljka Snežana Lazović donirala “Tisi” i Maloj grupnoj zajednici tablet, mašine za pranje suđa i sušenje veša, poklone…

Snežana Lazović je magistar pravnih nauka uspješno se bavi advokaturom. Živi i radi u Italiji

Bjelopoljka Snežana Lazović, koja živi i radi u Italiji, u susret novogodišnjim praznicima poklonila je korisnicima Dnevnog centra za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju “Tisa” i Male grupne zajednice vrijednu donaciju – tablet uređaj, mašinu za pranje suđa i sušenje veša, peglu, mikser, didaktički materijal, igračke i novogodišnje poklone.

“Naš glavni zadatak je da probudimo srce, kako u nama, tako i u ljudima oko nas, a Snežana Lazović je osoba koja već godinama unazad osluškuje srca naših korisnika. Naša djeca su posebno osjetljiva i puno im znači i lijepa riječ, a ne nešto više. Ono što im sa sigurnošću daje dodatnu snagu je i taj osjećaj neodbačenosti“, kazao je direktor Ensad Omerović.

Iz Opštine Bijelo Polje je saopšteno da je na donaciji zahvalio i Aldin Pilavac, koordinator Male grupne zajednice, koji je kazao da im ova podrška mnogo znači i da će značajno poboljšati kvalitet života ne samo korisnicima, nego i zaposlenima u toj ustanovi.

Snežana Lazović je magistar pravnih nauka uspješno se bavi advokaturom.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!