Bjelopoljka Snežana Lazović donirala “Tisi” i Maloj grupnoj zajednici tablet, mašine za pranje suđa i sušenje veša, poklone…

Snežana Lazović je magistar pravnih nauka uspješno se bavi advokaturom. Živi i radi u Italiji

Bjelopoljka Snežana Lazović, koja živi i radi u Italiji, u susret novogodišnjim praznicima poklonila je korisnicima Dnevnog centra za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju “Tisa” i Male grupne zajednice vrijednu donaciju – tablet uređaj, mašinu za pranje suđa i sušenje veša, peglu, mikser, didaktički materijal, igračke i novogodišnje poklone.

“Naš glavni zadatak je da probudimo srce, kako u nama, tako i u ljudima oko nas, a Snežana Lazović je osoba koja već godinama unazad osluškuje srca naših korisnika. Naša djeca su posebno osjetljiva i puno im znači i lijepa riječ, a ne nešto više. Ono što im sa sigurnošću daje dodatnu snagu je i taj osjećaj neodbačenosti“, kazao je direktor Ensad Omerović.

Iz Opštine Bijelo Polje je saopšteno da je na donaciji zahvalio i Aldin Pilavac, koordinator Male grupne zajednice, koji je kazao da im ova podrška mnogo znači i da će značajno poboljšati kvalitet života ne samo korisnicima, nego i zaposlenima u toj ustanovi.

Snežana Lazović je magistar pravnih nauka uspješno se bavi advokaturom.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH