Tarzan Milošević ostaje u Srbiji: Vlada povukla odluku o protjerivanju

Predsjednik razumije i podržava recipročnu odluku da ambsador Crne Gore Tarzan Milošević bude proglašen personom non grata. Predsjednik nam je rekao da su konvencije važne, ali da je život važniji, kao i naši odnosi sa Crnom Gorom, i da treba još jednom da im pružimo ruku prijateljstva, rekla je Brnabić

Ana Brnabić (Foto: Printscreen)

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će ta država povući odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore, Tarzana Miloševića.

Brnabić je ovu vijest saopštila nakon sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem, a na molbu Vučića, prenosi Portal Analitika.

“Predsjednik razumije i podržava recipročnu odluku da ambsador Crne Gore Tarzan Milošević bude proglašen personom non grata. Predsjednik nam je rekao da su konvencije važne, ali da je život važniji, kao i naši odnosi sa Crnom Gorom, i da treba još jednom da im pružimo ruku prijateljstva. Povući ćemo odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore. Učinićemo to još večeras. Izjava ambasadora Božovića nikako ne može da bude razlog za njegovo protjerivanje, naročito jer je više puta pozvao na bratstvo. Nadam se da će se ovo protumačiti kao akt dobre volje i da ćemo imati odlične odnose sa Crnom Gorom”, rekla je Brnabić.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!