Čestitke i molba novom gradonačelniku Banjaluke: Ulici dati naziv po Mustafi Nadareviću

Uz čestitke želim vam uputiti jednu molbu i inicijativu. Naime, kao što sami znate, preminuo je glumački doajen Mustafa Nadarević. Ova tužna vijest potresla je čitav region pa i našu zemlju. S tim u vezi zamolio bih vas kao novog gradonačelnika da vaša prva inicijativa bude određivanje ulice u Banjaluci koja bi dobila naziv po imenu glumačke legende i rođenog Banjalučanina Mustafe Nadarevića, piše u pismu

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije BiH Vojin Mijatović zatražio je od novoizabranog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da u tom gradu jednu ulicu posveti glumcu, rođenom Banjalučaninu Mustafi Nadareviću.

Uprvom dijelu pisma Mijatović je čestitao Stanivukoviću i pokazao spremnost SDP da mu bude podrška u odlukama koje će biti od značaja i u službi građana Banjaluke, prenosi Klix.ba.

“Uz čestitke želim vam uputiti jednu molbu i inicijativu. Naime, kao što sami znate, preminuo je glumački doajen Mustafa Nadarević. Ova tužna vijest potresla je čitav region pa i našu zemlju. S tim u vezi zamolio bih vas kao novog gradonačelnika da vaša prva inicijativa bude određivanje ulice u Banjaluci koja bi dobila naziv po imenu glumačke legende i rođenog Banjalučanina Mustafe Nadarevića”, piše u pismu.

Kako je kazao na kraju, uvjeren je da će Stanivuković prihvatiti predlog čime bi pokazao da je grad dobio pravog lidera te da je “moguće drugačije, da mora ljudski i da treba banjalučki”.

Mustafa Nadarević je preminuo u nedjelju u 78. godini života, a njegov uticaj na glumački svijet BiH i regionu odjeknuo je kroz brojne reakcije od Slovenije do Makedonije.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH