Bjelopoljka rodila blizance tokom borbe sa kancerom dojke: Nikada nisam pomislila da odustanem (VIDEO)

Tridesetosmogodišnjoj Jeleni Ćetković iz Bijelog Polja, u ranoj trudnoći nastaloj vantjelesnom oplodnjom, otkriven je kancer dojke. Uslijedila je teška borba – dvostruki hirurški zahvati u trećem i četvrtom mjesecu trudnoće i kontinuirana agresivna hemioterapija. Zahvaljujući dr Aleksandru Čelebiću iz Podgorice, hirurgu onkologu, hemioterapeutu, hrabra majka je očuvala svoje plodove i prije par dana rodila zdravu djecu, djevojčicu Laru i dječaka Aleksu u predviđenom terminu.

Hrabra majka Jelena za „Boje jutra“ na TV Vijesti kaže da joj je bilo najbitnije da sačuva život svoje djece.

„Prvo što sam pomislila je da iznesem trudnoću do kraja da se izborim za njihov život. Ostalo mi nije bilo važno. I Bogu hvala ispalo je sve dobro zahvaljujući podršci mojih najbližih i najvećoj podršci doktora Aleksandra Čelebića koji je bio uz mene sve vrijeme“, rekla je Jelena. 

Kako kaže ova hrabra majka, uvijek je imala cilj ispred sebe za svoju djecu.

„Nikada nisam pomislila da odustanem. Ne bih preporučila nijednoj ženi da odustane ni od sebe ni od života svoje djece“, poručila je Jelena.

Otac Marko Ćetković, koji je sve vrijeme bio podrška svojoj supruzi, kaže da je borba bila velika, te da se tek nastavlja.

“Želimo da se zahvalimo kompletnom timu koji je bio ljubazan i prijatan. Hvala svim našim prijateljima. Vole vas sve Jelena, Marko, Lara i Aleksa“, poručio je otac.

Gostujući u „Bojama jutra“ dr Aleksandar Čelebić, ljekar koji je Jeleni pomogao da rodi zdravu djecu u devetom mjesecu trudnoće uprkos karcinomu dojke i koji sada nastavlja da je liječi, kaže da prema informacijama od jutros Jelena i djeca se odlično osjećaju, prenosi portal vijesti.me.

Kompletan tekst i video možete pročitati i pogledati OVDJE.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!