Tri smrti na bjelopoljskim cestama za manje od 12 sati: Poginuli Ekrem (37) i Jasmin Mulić (31) i Đorđija Radović (18)

U saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula Radović, teško je povrijeđen Samet Hodžić (21) i hitno je prebačen u Klinički centar Crne Gore

Ilustracija (Foto: Fokuspress.com)

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko jedan sat i 45 minuta iza ponoći, na putu Berane – Bijelo Polje, poginuli su Ekrem Mulić (37) i Jasmin Mulić (31) iz bjelopoljskog sela Goduša.

Iz Uprave policije saopšteno je da se nesreća dogodila u mjestu Pašića Polje, pišu “Vijesti”.

Do nesreće je došlo kada je vozilo “pasat”, beranskih registraskih oznaka, iz za sada neutvrđenih razloga, sletjelo van kolovoza i udarilo u betonsku ogradu.

Od posljedica su obojica stradala na licu mjesta.

U saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 17 časova dogodila u mjestu Zaton, takođe na magistralnom putu Bijelo Polje – Berane, poginula je Dorđija Radović (18) iz Bijelog Polja, dok je mladić Samet Hodžić (21) sa teškim tjelesnim povredama hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore, javila je Televizija Vijesti.

U tom udesu učestvovala su dva vozila, a više osoba je povrijeđeno.

Preminula Radović se nalazila na mjestu suvozača u automobilu, kojim je upravljao njen vršnjak i sugrađanin Žarko Rudić, a sa njima je bio i Hodžić.

Do nesreće je došlo kada se njihovo vozilo, krećući se prema Beranama, iz za sada neutvrđenih razloga “očešalo” o “volksvagen šaran” kojim je, iz suprotnog pravca, upravljao četrdesetpetogodišnji A.K. iz Rožaja.

Nakon kontakta dva automobila, Ž.R. je izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo na proširenje sa desne strane, gdje je podletio pod ranije parkiranu prikolicu od kamiona. Rožajac A. K. prošao je sa lakšim povredama.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!