Muškarac na igralištu u Budvi pokušao da otme djevojčicu?

Inspektori kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Budva izašli su na lice mjesta odmah po saznanju za ovaj događaj i o tome obavijestili nadležnog tužioca. U svojstvu građana uzete su izjave od više osoba. Kriminalistička obrada je u toku, pa u cilju dalje istrage trenutno ne možemo iznijeti više podataka. Kada budu obavljene sve provjere, o tome ćemo obavijestiti javnost, rečeno je nezvanično iz Uprave policije

Foto: Printscreen

Roditelji devetogodišnje djevojčice iz Budve prijavili su policiji pokušaj otmice njihove kćerke.

Incident se dogodio na jednom igralištu u budvanskom naselju Golubovina. U prijavi se navodi da je nepoznati muškarac prišao devojčici i pokušao da je na silu odvede sa igrališta, ali je ona uspjela da pobjegne, piše “Dan”, prenosi Portal Analitika.

Iz Uprave policije “Danu” je saopšteno da su dobili prijavu i da su odmah postupili po njoj.

U ovom momentu, kako su rekli, ne mogu ni da potvrde ni da demantuju da se radi o pokušaju otmice.

“Inspektori kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Budva izašli su na lice mjesta odmah po saznanju za ovaj događaj i o tome obavijestili nadležnog tužioca. U svojstvu građana uzete su izjave od više osoba. Kriminalistička obrada je u toku, pa u cilju dalje istrage trenutno ne možemo iznijeti više podataka. Kada budu obavljene sve provjere, o tome ćemo obavijestiti javnost”, rečeno je nezvanično iz Uprave policije.

Prema saznanjima “Dana”, policija traga za osobom čiji je opis dobila kako bi utvrdili da li su tačni navodi djevojčice.

Povodom ovog događaj na svom Facebook profilu oglasila se majka djevojčice, koja je pozvala roditelje iz tog naselja da budu pored svoje djece dok su na igralištu.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Idi na VRH
error: Content is protected !!