Načelnik Centra bezbjednosti Dragan Slavulj: Policija izuzela video snimke iz Pljevalja

Načelnik Slavulj se danas sastao i sa glavnim imamom Islamske zajednice u Pljevljima Samirom Kadribašićem u vezi dešavanja u ovom gradu. “Konstatovano je da je situacija stabilna i pod kontrolom. Islamska vjerska zajednica u Pljevljima, na čelu sa glavnim imamom Kadribašićem, vjeruje u institucije države i očekuje da će Uprava policije na profesionalan način zaštititi bošnjački narod i bošnjačke institucije u Pljevljima”, navodi se u saopštenju policije

Foto: Facebook/Samir Kadribašić

Načelnik Centra bezbjednosti Pljevlja, Dragan Slavulj, predočio je lideru koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravku Krivokapiću relevantne činjenice i aktivnosti koje policija preduzima u vezi napada na imovinu Islamske zajednice u Pljevljima.

Kako je navedeno, Krivokapiću je saopštio da sva saznanja i eventuale dokaze dostave policiji, kako bi se vinovnici ovog nemilog događaja što prije identifikovali i priveli pravdi.

Iz policije je saopšteno i da su izuzeti video snimci koji se nalaze u blizini oštećenog objekta.

“Krivokapić je dao određene podatke načelniku, koje je policija već imala i po kojima je postupala”, dodaje se u saopštenju.

Načelnik Slavulj se danas sastao i sa glavnim imamom Islamske zajednice u Pljevljima Samirom Kadribašićem u vezi dešavanja u ovom gradu.

“Konstatovano je da je situacija stabilna i pod kontrolom. Islamska vjerska zajednica u Pljevljima, na čelu sa glavnim imamom Kadribašićem, vjeruje u institucije države i očekuje da će Uprava policije na profesionalan način zaštititi bošnjački narod i bošnjačke institucije u Pljevljima”, navodi se u saopštenju policije. 

Policija je izuzela video snimke sa video nadzora koji se nalaze u blizini oštećenog objekta i prikupila obavještenja od većeg broja lica, prenosi rtcg.me.

“Preduzimaju se intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju napada na prostorije Islamske zajednice a policija će profesionalnim i odlučnim radom pronaći vinovnike ovog događaja i procesuirati ih nadležnim organima”, saopštila je policija.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!