Ne bira način da bude u centru pažnje: Vučić u Banjaluci djeci dijelio slatkiše (VIDEO)

Draga djeco, samo da vam se zahvalim na divnom dočeku. Udaljite se jedni od drugih malo, čuvajte svoje roditelje i da uvijek budete tako veseli. Ovdje će još mnogo toga se izdgradi. Slušajte roditelje, učite i radite vrijedno. Pozdravite roditelje, živjela Srpska, živjela Srbija, rekao je djeci

Grupa djece sačekala je predsjednika Srbije Aleksandra Vučiča dok je obilazio gradilište srpsko-ruskog hrama u Banjaluci. Vučić ih je pozdravio kroz zaštitnu ogradu i podijelio slatkiše.

“Draga djeco, samo da vam se zahvalim na divnom dočeku. Udaljite se jedni od drugih malo, čuvajte svoje roditelje i da uvijek budete tako veseli. Ovdje će još mnogo toga se izdgradi. Slušajte roditelje, učite i radite vrijedno. Pozdravite roditelje, živjela Srpska, živjela Srbija”, rekao je djeci.

Poslije je, prenosi N1, došao iza ograde i razgovarao s djecom o fudbalu.

“Za koga navijate, Zvezda ili Partizan”, upitao je, a djeca su odgovarala.

Umiješao je se i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik koji ih je pitao za koga navijaju kada “igraju Borac i Sarajevo”, a djeca su odgovorila “Borac”.

Vučić je danas boravio u zvaničnoj posjeti Banjaluci. Poručio je da je za Srbiju Dejtonski mirovni sporazum “sveto pismo” i da bi volio da “stvari ostanu u okviru Dejtona”. Dodao je da se sa Dodikom i predsjednicom RS Željkom Cvijanović o nekim temama nisu mogli dogovoriti, te da će o njima morati da razgovaraju i u budućnosti.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!