Otkazan let na relaciji Luksemburg – Tivat planiran za nedjelju

Kako se navodi u saopštenju kompanije, uprkos interesovanju putnika koje je nadmašilo očekivanja, a zbog odluke luksemburške Vlade, kompanija Lukser je dužna da za sada otkaže let zbog pogoršane epidemiološke situacije u Crnoj Gori, u nadi da će uskoro biti u prilici da nastave saradnju sa Aerodromima Crne Gore

Fetija Kalač (Foto: Privatna arhiva)

Avio kompanija Lukser otkazala je let na relaciji Luksemburg – Tivat, koji je bio planiran za nedjelju, 19. jul, shodno odluci Vlade Luksemburga.

Kako se navodi u saopštenju kompanije, uprkos interesovanju putnika koje je nadmašilo očekivanja, kompanija Lukser je dužna da za sada otkaže let zbog pogoršane epidemiološke situacije u Crnoj Gori, u nadi da će uskoro biti u prilici da nastave saradnju sa Aerodromima Crne Gore.

Državljanima Crne Gore i Srbije, koji imaju prebivalište u tim zemljama, od danas nije dozvoljen ulazak u Luksemburg, saopšteno je danas iz luksemburškog ministarstva za vanjske i evropske poslove

“Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu izražava zahvalnost putnicima na velikom interesovanju i nastojaće da blagovremeno obavijesti zainteresovane o novom datumu”, kazala je predsjednica tog Centra Fetija Kalač.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!