Krivične prijave protiv Plavljana Nihada Canovića i Ervina Tošića: Dozvolili okupljanje navijača FK Jezero?

Oni su, kao odgovorna lica, 14. jula 2020. godine, dozvolili navijačima okupljanje na tribinama prilikom fudbalske utakmice između FK Jezero iz Plava i FK Kom iz Podgorice, iako su bili u obavezi da događaj organizuju bez prisustva navijača, saopšteno je iz UP

Detalj sa utakmice (Foto: Printscreen/MNE sport)

Policija je podnijela krivične prijave protiv Plavljana Nihada Canovića (30), predsjednika Fudbalskog kluba (FK) Jezero, i Ervina Tošića (33), sportskog direktora FK Jezero, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da su Canović i Tošić prekršili mjeru Ministarstva zdravlja o obavezi organizovanja sportskih takmičenja i turnira, kao i sportskih manifestacija bez gledalaca, odnosno navijača.

“Oni su, kao odgovorna lica, 14. jula 2020. godine, dozvolili navijačima okupljanje na tribinama prilikom fudbalske utakmice između FK Jezero iz Plava i FK Kom iz Podgorice, iako su bili u obavezi da događaj organizuju bez prisustva navijača”, saopšteno je iz UP.

Utakmica, koja je odigrana 14. jula, je završena pobjedom Jezera i plasmanom u Prvu ligu, a nakon meča uslijedilo je veliko slavlje ispred stadiona tokom kog nije poštovana distanca.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!