Bolnica u Nikšiću od Fondacije Hemiias e.V. dobila dezinfekcioni tunel

Direktor Opšte bolnice, Ilija Ašanin, zahvalio se na donaciji koja će im, kako je kazao, biti značajna prevencija u borbi protiv širenja Covid infekcije

Foto: “Vijesti”

Fondacija Hemiias e.V, čiji je osnivač biznismen i humanista Hajriz Brčvak, donirala je dezinfekcioni tunel Opštoj bolnici Nikšić, prvi od 14, koliko će ta fondacija donirati Crnoj Gori, prenose “Vijesti”.

Jedan tunel će dobiti bolnica u Prijepolju.

„Nadam se da će građani koristiti priliku da prođu kroz tunel i dezinfikuju se. Ovo je još jedna u nizu donacija kako Crnoj Gori, tako i Nikšiću od gospodina Brčvaka i Fondacije Hemiias e.V,”, kazala je Konstantina Vojinović, koja je u ime Fondacije Hemiias e.V. uručila dezinfekcioni tunel.

Direktor Opšte bolnice, Ilija Ašanin, zahvalio se na donaciji koja će im, kako je kazao, biti značajna prevencija u borbi protiv širenja Covid infekcije.

„To je tunel kroz koji će biti obavezno da prođu svi zaposleni i svi oni koji ulaze u ovaj dio Opšte bolnice. On služi za dezinfekciju i predmeta i osoba koje prolaze kroz njega i značajan je u prevenciji širenja covid infekcije“, kazao je Ašanin.

Dezinfekcione tunele dobiće i Bijelo Polje (Opšta bolnica i Dom zdravlja), Rožaje, Petnjica, Gusinje, Berane, Pljevlja, Plav, Podgorica, Bar, Budva, Cetinje, Tivat i Prijepolje.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!