Horor u Leskovcu: Sjekirom ubio oca, maćehu i dvije polusestre od kojih je jedna bila trudna

Došavši na lice mjesta policija je zatekla horor kakav se ne pamti u ovom gradu na jugu Srbije. Milošu su odmah stavljene lisice na ruke i prema poslednjim informacijama, odveden je kod dežurnog tužioca

Foto: Printscreen

Do svirepog zločina u Leskovcu došlo je pošto je Miloš I. (20) sinoć tražio svom ocu Predragu I. novac, a kada je Predrag odbio da mu da, on je dohvatio sekiru i prvo nasrnuo na maćehu Danijelu, suprugu svog oca koju navodno nije podnosio, vjerovatno kako bi napakostio ocu.

Kako javlja Pink, Miloš je zatim redom ubio svoju polusestru Saru (12), zatim sestru Anu (19) koja je bila u poodmakloj trudnoći, a na kraju je presudio i Predragu. Krvavu odjeću je zatim presvukao, a policiju je pozvao tek sjutradan i prijavio zločin.

Došavši na lice mjesta policija je zatekla horor kakav se ne pamti u ovom gradu na jugu Srbije. Milošu su odmah stavljene lisice na ruke i prema poslednjim informacijama, odveden je kod dežurnog tužioca.

Inače, ova porodica se nedavno doselila iz Bojnika u kuću u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda, što je potvrdila i njihova stanodavka.

“Predrag mi je kazao da radi kao obezbjeđenje na gardilištu hotela “Beograd” u centru Leskovca, ali to nije dovoljno za život petočlane porodice”, dodaje sagovornica “Blica”, koja ništa ne zna o rođaku koji je uhapšen.

Zločin je navodno počinjen sjekirom koja je pronađena na licu mesta.

Komšije ove porodice ispričale su Predraga, njegovu suprugu i njihovu decu ne poznaju dobro pošto su se nedavno doselili, ali da znaju da je riječ o socijalno ugroženoj porodici.

“Nisam lično poznavao te ljude, pošto su se skoro doselili u našu ulicu, ali sam načuo da je riječ o siromašnoj porodici. Ni ja ni moji ukućani nismo čuli nikakvu buku niti pucnjavu, već smo vidjeli da se nešto dešava kada je došla policija. Ovo je strašno, velika tragedija. Šta god da se desilo tuga je da su nastradala ta djeca”, kaže jedan od komšija iz Ulice Ratka Pavlovića u Leskovcu za “Blic”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!