Dobri ljudi u doba korone: Derviševići donirali Gusinju i Plavu 180 vaučera od 50 eura

Za one koji žive u Luksemburgu, a dolaze iz Crne Gore, porodica Dervišević je dobro poznata upravo po altruizmu, filantropiji, ali i sportu, jer su braća Dervišević ostavili dubok trag na luksemburškoj fudbalskoj sceni

Ne zaboravljaju rodni kraj  – Orle Dervišević, Indira sa suprugom Smajom Frljučkićem i Adnan Dervišević

Braća Adnan i Orle Dervišević iz Luksemburga i njihova sestra Indira Frljučkić, koja takođe živi u toj zemlji, donirali su rodnom Gusinju, kao i Plavu, 9.000 eura, odnosno 180 vačuera vrijednosti 50 eura za one slabijeg materijalnog stanja.

Od tih 180 vaučera 140 su opredijelili za Gusinje i 40 za Plav.

Za one koji žive u Luksemburgu, a dolaze iz Crne Gore, porodica Dervišević je dobro poznata upravo po altruizmu, filantropiji, ali i sportu, jer su braća Dervišević ostavili dubok trag na luksemburškoj fudbalskoj sceni.

I to nije prvi put da braća Dervišević i njihova sestra Indira pomažu Crnoj Gori. To su radili mnogo puta i prije pojave kornavirusa.

To su humani, razboriti ljudi, sa razvijenim osjećajem za druge i drugačije, altruisti i filantropi spremni da u svim prilikama pruže ruku dobročinstva i iskrene ljudske ljubavi.

Ovim humanim gestom, braća Dervišević i njihova sestra Indira, zajedno sa materijalnom pomoći, uputili su jasnu i nedvosmislenu poruku da na slabije i siromašnije ima ko da misli.

Faiz Softić

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!