Iseljenici iz Luksemburga donirali Bukovici kod Pljevalja pomoć vrijednu 3.800 eura

Pomoć u prehrambenim artiklima i sredstvima za ličnu higijenu je transportovao i uručio Reis IZ u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić, koji je usput stanovnicima Bukovice donirao i sjemena za sadnju. Bukovicu, bar do sada, nije zaobišla nijedna muka koja je dolazila i prolazila kroz Crnu Goru, rekao je Edin Medo Latić

Iseljenici iz Crne Gore koji žive u Luksemburgu donirali su Bukovici kod Pljevalja pomoć u hrani i higijenskim sredstvima vrijednu 3.800 eura.

To je dio pomoći od 80.800 eura koje su prikupili biznismeni u Luksemburgu, porijeklom iz Crne Gore, i članovi i prijatelji ZK “Bihor”.

“Znajući kroz kakve je nevolje prolazio ovaj kraj, još od ranih devedesetih, bilo je moralno sjetiti se njih i u ovom teškom vremenu uputiti im pomoć. Pomoć u prehrambenim artiklima i sredstvima za ličnu higijenu je transportovao i uručio Reis IZ u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić, koji je usput stanovnicima Bukovice donirao i sjemena za sadnju. Bukovicu, bar do sada, nije zaobišla nijedna muka koja je dolazila i prolazila kroz Crnu Goru. I tim ljudima, bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost, treba pomoći. Ovom pomoći im šaljemo poruku da nisu sami, da mislimo na njih i da ćemo uvijek, u okviru mogućnosti, pomagati. Moramo ostati ljudi i mijenjati navike u ponašanju i umjesto mržnje i kojekakvih gluposti pružati ruku pomirenja, pomoći i razumijevanja”, rekao je iz Edin Medo Latić, biznismen iz Crne Gore koji živi i radi u Luksemburgu i član je Savjeta za saradnju sa dijasporom Crne Gore, koji je i pokrenuo inicijativu za pomoć tom kraju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!