NVO “Razvoj Vranj” obezbijedila 220 paketa sa hranom za sve porodice u tom selu

Donacija je vrijedna 7.000 eura

Foto: NVO “Razvoj Vranj”

Nevladina organizacija (NVO) “Razvoj Vranj” obezbijedila je 220 paketa sa hranom za sve porodice koje trenutno borave u selu.

Donacija je vrijedna 7.000 eura.

“Polazeći od činjenice da su bivši i sadašnji mještani opštine Tuzi nadaleko poznati humanisti i da imaju jako velika i raspostranjena kumstva, prijateljstva i poznanstva kako u Crnoj Gori, tako i širom svijeta, našem pozivu se odazvao veliki broj dobročinitelja, odnosno humanista koji su izdvojili značajna finansijska sredstva”, piše u saopštenju.

Foto: NVO “Razvoj Vranj”

Oni su se zahvalili kompaniji HDL d.o.o iz Podgorice i njenom vlasniku na podršci, lokalnim i stranim donatorima i mještanima.

“Ukoliko bude dodatnih donacija, ovakav vid podrške biće nastavljen do okončanja karantina koji je na snazi u opštini Tuzi”, saopšteno je iz te NVO.

“Uz napomenu da ovo nije prva donacija naše dijaspore namijenjena potrebama mještana Vranja, ali jeste prva u ovim teškim trenucima, kada dolaze do izražaja humanost, solidarnost i poštovanje, zbog čega se u ime NVO ‘Razvoj Vranj’ i mještana sela Vranj još jednom od srca zahvaljujemo. Takođe, ovom prilikom ne smijemo zaboraviti na uloženi trud i rad koji ovih dana ulažu naši volonteri, koji su 24 časa dostupni svim građanima Tuzi, kao i Opštine službama Tuzi na bezuslovnoj podršci koju su nam pružili i koju pružaju svakog dana. Svim dobronamjernim, humanim i solidarnim građanima, kumovima, prijateljima i poslovnim partnerima, kao i našim dragim prijateljima iz dijaspore koji su u mogućnosti da pomognu građanima Tuzi, stojimo na raspolaganju”, piše u saopštenju.

Foto: NVO “Razvoj Vranj”

Sve invormacije mogu se dobiti na linku 

http://razvojvranj.me/wp-content/uploads/2020/03/Instrukcije-za-placanje-scaled.jpg.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!