Đukanović: Ne postoji nijedan objektivan razlog za izmjenu ni za povlačenje Zakona, vlast ostaje otvorena za dijalog

Đukanović je takođe istakao da je protivljenje Zakonu zapravo posljednja politička bitka koju protivnici crnogorske države vode kako bi je vratili u mračni srednji vijek, suprotno od evropskih vrijednosti i životnog standarda

Foto: Predsjednik.me

“Nijesam čuo nijedan pravni argument protiv Zakona, osim onog koji SPC ponavlja – ‘narod je na ulicama’. To neće ni na koji način spriječiti državu da obavlja svoj posao, da usvaja i sprovodi zakone koji su u potpunosti usaglašeni i sa Ustavom i sa međunarodnim normama”, kazao je predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, analizirajući aktuelnu političku situaciju na sjednici Glavnog odbora DPS-a.

On je naglasio da je Zakon dugo i temeljno pripreman, te da ne postoji nijedan objektivan razlog ni za njegovu izmjenu ni za njegovo povlačenje, a vlast svakako i dalje ostaje otvorena za dijalog, prenosi rtcg.me.

Đukanović je takođe istakao da je protivljenje Zakonu zapravo posljednja politička bitka koju protivnici crnogorske države vode kako bi je vratili u mračni srednji vijek, suprotno od evropskih vrijednosti i životnog standarda.

“Najveći posao i odgovornost svakako jeste na Vladi i njenim ministrima, ali i svako od nas ima svoj dio posla, bilo da je riječ o partiji, državnim institucijama ili lokalnim upravama”, zaključio je Đukanović.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!