Braći Nemanji (15) i Lazaru Novićeviću (8) iz Plava potrebna pomoć za liječenje u Turskoj

Dječaci su rođeni kao zdrava djeca. Međutim, brzo su se pojavili prvi simptomi bolesti. Nemanja je imao samo godinu i po dana kada mu je dijagnostikovana bolest, a Lazar tri. Dječaci nijesu samostalni, ne mogu sami da brinu o sebi, ne govore, ali su, i pored toga, nasmijana i aktivna djeca

Braći Nemanji (15) i Lazaru Novićeviću (8) iz Plava potrebna je pomoć kako bi otputovali u Tursku na liječenje, saopšteno je iz Fondacije “Budi human”.

Njima je dijagnostikovan hipoplastični vermis praćen epi napadima.

Dječaci su, saopšteno je iz Fondacije, rođeni kao zdrava djeca. Međutim, brzo su se pojavili prvi simptomi bolesti. Nemanja je imao samo godinu i po dana kada mu je dijagnostikovana bolest, a Lazar tri.

Dječaci nijesu samostalni, ne mogu sami da brinu o sebi, ne govore, ali su, i pored toga, nasmijana i aktivna djeca.

“Terapija matičnim ćelijama dovela bi do poboljšanja i napretka u njihovom daljem odrastanju. Nemanji i Lazaru su odobreni tretmani na klinici Liv hospital u Turskoj. Nažalost, porodica nije u mogućnosti da sama obezbijedi potreban novac.
Pomozimo Nemanji i Lazaru da im se vrati osmijeh na licu i radost u njihovim srcima, kako njima tako i njihovim roditeljima. Upišimo 27 i pošaljimo SMS na 14543”, šše u saopštenju. 

Nemanji i Lazaru možemo pomoći i uplatom na žiro-račun 520-39011-24 ili devizni račun 520042000001502542 IBAN broj: ME25520042000001502542  SWIFT: HBBAMEPGXXX.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!