Pomognimo Heleni Adrović: Djevojčica mora u Italiju na transplantaciju jetre

Da slučaj bude teži, njen otac Sanel je prije godinu dana, radeći na građevini, pao sa skele i slomio tri pršljena na kičmi i sad je skoro potpuno nepokretan. Ni Helenina majka Anela nigdje ne radi. Anela i Sanel imaju petoro djece, od kojih troje ide u školu. Molimo vas, humane ljude, koji ste u mogućnosti, da se uključite u akciju, jer novac im je hitno potreban. Oni 10. januara moraju ići u Italiju. Porodica Adrović je zahvalna na bilo kakvoj pomoći. Pokažimo humanost”, piše u apelu fonda “Hilal”

Humanitarni fond “Hilal” iz Bijelog Polja pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći za sedamnaestogodišnju Helenu Adrović iz Petnjice koja od prije nekoliko godina živi u Podgorici.

Ona od rođenja ima probleme sa jetrom, a sada joj je potrebna transplantacija koja se obavlja u Italiji.

Iz Fonda “Hilal” kažu da je Fond zdrastva Crne Gore obezbijedio troškove za operaciju u iznosu od 230.000 eura, ali je još 21.000 potrebna za postoperacioni oporavak. U njenoj pratnji mora biti jedan roditelj.

Oporavak može trajati od šest do 12 mjeseci.

“Da slučaj bude teži, njen otac Sanel je prije godinu dana, radeći na građevini, pao sa skele i slomio tri pršljena na kičmi i sad je skoro potpuno nepokretan. Ni Helenina majka Anela nigdje ne radi. Anela i Sanel imaju petoro djece, od kojih troje ide u školu. Molimo vas, humane ljude, koji ste u mogućnosti, da se uključite u akciju, jer novac im je hitno potreban. Oni 10. januara moraju ići u Italiju. Porodica Adrović je zahvalna na bilo kakvoj pomoći. Pokažimo humanost”, piše u apelu fonda “Hilal”.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu mogu to da učine uplatom na žiro-račun:
565-0100100066097-97 na ime Adrović Sanel.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!