Pazarki dvije godina zatvora zbog droge

Husović je na suđenju tvrdila da je drogu koristila za ličnu upotrebu, a da je u Rožajama dogovorila sastanak sa Rožajcem Ernesom Hotom jer je sa njim u intimnoj vezi

Zgrada Višeg suda u Bijelom Polju (Foto: Fokuspress)

Pazarka Samra Husović ( 27) osuđena je na dvije godine zatvora zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Obrazlažući presudu, kao otežavajuću okolnost sudija Dragan Mrdak je naveo njenu raniju osuđivanost za istorodno krivično djelo, a kao olakšavajuću to što je mlada žena i majka maloljetnog djeteta.

Husović je na suđenju tvrdila da je drogu koristila za ličnu upotrebu, a da je u Rožajama dogovorila sastanak sa Rožajcem Ernesom Hotom jer je sa njim u intimnoj vezi.

Hot je u istrazi detaljno ispričao da se sa Husović dogovorio da mu za iznos od 100 eura iz Novog Pazara donese pet grama heroina, pišu “Vijesti”.

Husović je, prema optužnici, 1. oktobra, po prethothodnom dogovoru sa E. H. iz Rožaja, došla do mjesta Bać kod Rožaja, gdje mu je po prethodnom dogovoru radi prodaje donijela 3,27 grama heroina.

Nakon izricanja presude Husović je ukinut pritvor.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!