Vrijede milione, trunu u pustinji: Na auto otpadu u Dubaiju naći ćete “ferari”, “lamborgini”… (VIDEO)

Strani mediji su prenijeli da je svojevremeno veliki broj biznismena bankrotirao zbog finansijske krize, pa su ovi automobili morali da ostanu na ulicama. Pošto Ujedinjeni Arapski Emirati nemaju tačno definisan zakon o isplati dugovanja kada je riječ o ovim konkretnim vozilima, veliki broj je napušten i to sa ključevima u bravi. Tako je jedan “ferari” pronađen sa ključevima na parkingu aerodroma u Dubaiju

Dubai nas uvijek asocira, između ostalog, na skupocene automobile, ali sigurno niste mogli da pretpostavite da tamo postoji i jedan od najvećih auto-otpada luksuznih kola na svijetu.

Ako su vam potrebna vrata za “ferari” ili možda šoferšajbna za “lamborgini”, definitivno to ovdje možete da pronađete.

Tu se nalaze i oštećeni automobili svih mogućih marki, tako da nema samo luksuznih vozila, već i onih “običnih”, piše “Kurir”.

Strani mediji su prenijeli da je svojevremeno veliki broj biznismena bankrotirao zbog finansijske krize, pa su ovi automobili morali da ostanu na ulicama. Pošto Ujedinjeni Arapski Emirati nemaju tačno definisan zakon o isplati dugovanja kada je riječ o ovim konkretnim vozilima, veliki broj je napušten i to sa ključevima u bravi. Tako je jedan “ferari” pronađen sa ključevima na parkingu aerodroma u Dubaiju.

U pojedinim automobilima se još mogu naći sitnice, privesci i drugi predmeti koji su pripadali nekadašnjim vlasnicima. 

Većina automobila će se naći na aukciji.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!