Plav: Počela izgradnja potpornih zidova u Ribarskoj ulici

Rješavanjem imovinsko-pravnih sporova i izborom novog izvođača radova konačno su stvoreni svi preduslovi za dugo očekivanu rekonstrukciju

Foto: Opština Plav

Opština Plav je započela izgradnju potpornih zidova u Ribarskoj ulici, a rješavanjem imovinsko-pravnih sporova i izborom novog izvođača radova konačno su stvoreni svi preduslovi za dugo očekivanu rekonstrukciju.

Vrijednost radova na izgradnji potpornih zidova iznosi 55.000 eura, dok je vrijednost rekonstrukcije saobraćajnice, koja obuhvata i izgradnju atmosferske kanalizacije, javne rasvjete i telekomunikacionih instalacija oko 300.000 eura.

Kako je kazao potpredsjednik Opštine Nihad Canović, sredstva za rekonstrukciju Ribarske ulice Vlada Crne Gore je obezbjedila u Kapitalnom budžetu još 2015. godine, ali su tek ove godine stvoreni su uslovi za realizaciju investicije.

To je, kako je saopšteno iz Opštine Plav, šesto aktivno gradilište u Plavu. Pored radova u Ribarskoj, u toku je sanacija deponije u Komarači, rekonstrukcija Prnjavorske ulice, puta Plav – Vojno selo – Gusinje, izgradnja trga na Racini, dok Ministarstvo prosvjete privodi kraju radove na novoj školi u Vojnom selu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!